Skip to content

Mijn klanten

Mensen die gezond willen worden en blijven, met de juiste voeding, voedingsstoffen en beweging

Ik begeleid mensen die willen weten wat gezondheid is. Ze willen hun eigen gezondheid koesteren en hun lichaam beschermen.

Het lichaam weerbaar maken tegen schadelijke invloeden is voor hen een belangrijk onderdeel om de gezondheid te versterken.

Komen onderstaande zinnen je bekend voor?

Jij wilt weten wat je zèlf kunt doen om lang gezond te blijven.  Als je de media moet  geloven, kunnen we al 100 jaar worden dankzij de medische wetenschap, maar om je heen sterven vrienden aan kanker, hartproblemen etc. Overkomt je dit of is er iets waar je op kunt letten?

Jij wilt vitaal oud worden. Geen zeurderige pijntjes die je belemmeren.  Het liefst zo min mogelijk medicijnen gebruiken. De bijwerkingen die in de bijlsluiter staan, maken je huiverig.

Je hebt al een tijd met vage kwaaltjes rondgelopen, de huisarts kan niet echt iets vinden. Je moet er maar meer leren leven, wordt vaak gezegd.  Je bent dit helemaal beu. De natuur is toch niet zo gemaakt om met vage kwalen rond te moeten blijven lopen?

Afvallen lukt niet, toch ben je niet slap van karakter. Wat is er aan de hand dat het bij jou niet lukt? Wist je maar hoe je dit aan moet pakken.

Je hebt een drukke baan, een druk gezin. Je sport en doet aan ontspanningstechnieken, Toch voel je je vaak moe en lusteloos. Soms heb je de moed niet om uit bed te komen als het niet moet. Wat is er toch aan de hand?

Allergieën. Je hoort de laatste tijd niets anders. Denk je dat jij dat ook hebt? Wat zijn dan precies de verschijnselen en wat kun je er aan doen. Moet je een dieet volgen of kan het op een andere manier?

Wie heeft baat bij Orthomoleculaire Therapie?

Mensen die willen weten hoe het zit met hún gezondheid. Niet achterover leunen, maar het heft in eigen hand nemen door kennis  te krijgen over het effect van voeding om lang gezond te blijven.

Nieuwsgierige mensen die geen hoge ziektekosten willen hebben. Je wilt preventief aan een goede gezondheid werken en weten hoe ons slimme lichaam functioneert. Deze kennis geeft zicht op een lang en gezond leven.

Actieve mensen die van een bruisend leven houden. Als je vitaal bent kun je heel veel. Je hebt veel weerstand en je hebt veel energie. Je onderneemt veel op je werk, je gezin en met je vrienden. Je wilt niet geveld worden door een ziekte.  Zeker in de tijd die we beleven en beleefd hebben met een pandemie, zoals Convid-19 ofwel het Corona-virus. Het blijkt uit de statistieken dat mensen die aan klachten leden zoals obesitas, een te grote buikomvang, hoge bloeddruk en andere leefstijl gerelateerde klachten, eerder aan de beademing lagen en minder kans op overleven hadden dan mensen zonder deze leefstijlsymptomen.

Reviews

Maria

Ik ben een vrouw van 53 jaar en heb 21 jaar geleden een herseninfarct gehad. Ik sta onder strenge controle van de artsen in verband met mijn bloeddruk. Deze heb ik door mijn behandeling bij Nicole kunnen verlagen en mijn hogebloeddruk pillen kon ik gaan verminderen. Ook mijn cholesterol gaat omlaag.

Je voelt je direct bij Nicole op je gemak. Nicole is een vakvrouw. Nicole legt goed uit hoe zij naar de zaak kijkt, en ook in begrijpelijke taal. Ze is gedegen in haar vak, rustig en als je iets vraagt waar ze niet 100 procent zeker van is zoekt ze het na, tijdens of na je consult. Ze zet alles ook nog op schrift, wat handig is om thuis nog eens na te lezen en ik heb haar verslag naar mijn huisarts gestuurd. Mijn vraag was om mij te helpen met mijn hoge bloeddruk, mijn cholesterol en mijn gewicht.
Al snel voelde ik mij fitter, ik hoefde niet iedere middag meer te rusten. Mijn activiteiten doe ik met meer plezier, vroeger moest ik mijzelf dwingen om bijv. de hond uit te gaan laten. Nu heb ik zelfs ’s avonds nog energie over. Heerlijk is dat.

Fijn dat ik Nicole heb leren kennen!

Monique Nooteboom

Ik ben 52 en met diverse klachten bij Nicole gekomen. Ik had last van mijn spijsvertering, spieren, elke dag hoofdpijn, opvliegers en vermoeidheid.

De meeste klachten had ik al jaren maar de overgang heeft alles verergerd. Ik had al veel geprobeerd maar niets hielp echt tot ik bij Nicole kwam. Van haar leerde ik hoe mijn lichaam werkt en wat vooral suiker doet, daardoor ga je suiker en voedsel waar het in zit wel laten staan. Ik heb supplementen gekregen en recepten en uitleg over wat goed is en wat slecht. In het begin moest ik wel wennen om anders te eten, maar dat ging snel. Ik merkte meteen in de eerste week dat mijn hoofdpijn weg bleef, terwijl ik al twee jaar elke dag hoofdpijn had. Ik ben nu ongeveer 4 maanden bezig en heb bijna nooit meer hoofdpijn, mijn buik is stukken rustiger, heb bijna geen opvliegers meer en mijn hooikoorts is weg.

Ik had sinds de overgang best een dip en had nergens zin in, dat gevoel is ook heel ver weg, ik ben beter in balans, krijg meer energie en als toetje ben ik ook nog eens 5 kilo afgevallen. Natuurlijk zijn nog niet alle klachten helemaal weg maar dat kan ook niet als je iets al jaren hebt, ik moet nog even geduld hebben, maar het is al heel veel beter.

Daarbij vind ik Nicole een heel fijn mens, en door haar enthousiasme en manier van begeleiden is de nieuwe manier van eten en tegen voedsel aankijken een eitje en hou je het supermakkelijk vol.

Linda (40 jaar)

Sinds mijn kindertijd heb ik last van een moeilijke stoelgang gehad. Na verschillende ‘middeltjes’ te hebben geprobeerd op advies van mijn huisarts, zonder resultaat, werd ik rond mijn twintigste doorverwezen naar een internist. Deze stelde de diagnose ‘luie darm’ en schreef mij dagelijks 2 laxeerpilletjes voor. Met periode ging het beter met mijn stoelgang, maar na verloop van tijd kreeg is steeds vaker weer last van obstipatie. Ondanks dat ik veel water dronk en naar mijn mening de juiste voeding at om mijn stoelgang te bevorderen (o.a. vezelrijke graanproducten). Na het eten had ik vaak een opgeblazen gevoeld en/of pijn in mijn darmen.

Zo’n 3 maanden geleden kwam ik in contact met Nicole. Aan de hand van onderzoeken die zij heeft gedaan, bleek dat ik gevoelig was voor zo ongeveer alles wat ik at (granen, melkproducten, eieren, noten etc.) Met als gevolg dat mijn maag mijn voeding niet goed kon verteren, er verkeerde stoffen in mijn darmen kwamen en mijn organen verzwakt waren. Dit veroorzaakte mijn moeilijke stoelgang. Ik heb mijn eetgewoonten direct veranderd en ben supplementen gaan slikken om mijn spijsvertering te bevorderen en mijn organen te versterken. Binnen 2 weken kon ik zonder laxeerpilletjes en had ik nauwelijks nog maag- en darmklachten. Voor het eerst in jaren had ik een normale stoelgang. Na een maand ging ik op controle en bleken mijn organen al beter te functioneren en ik bepaalde voedingsstoffen weer beter te kunnen verdragen (zij het met mate). Bij de tweede controle waren mijn organen goed hersteld en kon ik een deel van de supplementen gaan afbouwen. Ik probeer zoveel mogelijk gluten- en lactosevrij te eten, omdat ik mij daar zoveel beter bij voel. Maar af en toe een stukje kaas of een speltbroodje kan ook weer gewoon.

Ik ben zo ontzettend blij met het resultaat. Daar had ik niet op durven hopen, zeker niet in zo’n korte periode. Dit dankzij de deskundigheid van Nicole en haar waardevolle adviezen. Daarnaast waardeer ik haar als persoon die zij is, waarbij ik mij direct vertrouwd voelde

Bibi (23 jaar)

Sinds een aantal jaren, ongeveer vanaf mijn puberteit, had ik last van een moeilijek en onregelmatige stoelgang. Iets wat mij in het dagelijkse leven vaak hinderde bij veel dingen die ik wilde ondernemen. Zo had ik altijd last van een opgeblazen gevoel, verstoppingen en kon ik hierdoor lastig sporten of werken en een goede houding aannemen. Na veel verschillende bezoeken aan de huisarts, die helaas niets opleverden behalve medicijnen om mijn stoelgang te bevorderen, had ik geen resultaat. Ik ben toen op zoek gegaan naar andere mogelijkheden. Ongeveer 2 maanden geleden kwam ik terecht bij de aangeboden therapie van Nicole en haar praktijk in Breda. Gelukkig kon ik heel snel terecht voor een intakegesprek om al mijn klachten te bespreken en een behandelplan op te stellen.

Aan de hand van diverse testen en onderzoeken die Nicole heeft uitgevoerd kwam er duidelijk naar voren dat ik helaas niet mijn lichaam voedde zoals ik dat zou moeten doen. Daardoor konden mijn maag en darmen niet goed functioneren en geen goede voedingsstoffen opnemen, waardoor ik veel last van buikpijn had en een opgeblazen gevoel. Nicole heeft uitgebreid de tijd genomen om dit met mij door ten nemen en heeft met haar enorme kennis en deskundigheid mij enorm blij kunnen maken. Na het eerste gesprek heb ik binnen 5 weken mijn voedingspatroon aangepast met een super resultaat. Nicole wist waar zij het over had en de gesprekken zijn in een prettige omgeving die veel vertrouwen creëert. Niet alleen tijdens de gesprekken in haar praktijk, maar ook daarbuiten heb ik Nicole altijd kunnen bereiken voor vragen en advies, wat erg heeft geholpen. Een voedingspatroon omgooien binnen 5 weken is niet makkelijk, maar het uitgebreide advies, verschillende recepten en het contact wat er binnen die 5 weken was, heeft er wel voor gezorgd dat dit is gelukt.

Na vijf weken ben ik terug geweest bij Nicole voor een vervolgafspraak en waren de resultaten overduidelijk zichtbaar. Mijn lichaam was versterkt en kon weer voeding met gluten en lactose verwerken. Ik voel mij veel energieker en kan eindelijk weer opstaan en gaan slapen zonder klachten. Ik ben onwijs blij met het advies, de kennis van Nicole en het resultaat wat ik heb kunnen bereiken in een paar weken. Ik gan nu enomr bewust met mijn lichaam en voeding om, kan genieten van de maaltijden en heb een voldaan gevoel. Ik wil Nicole graag bedanken voor haar tijd, energie en enthousiasme om samen met mij dit resultaat te hebben neergezet

Monique Blöte

Zelf afvallen lukte maar niet, er kwamen eerder kilo’s bij dan af. Ik heb hulp gezocht bij Nicole. Zij heeft mij bewust gemaakt van hoe wij eten, hoe wij kijken naar eten en, een belangrijke, wanneer we eten. Ik ben nu heel bewust geworden van wat ik eet en wat mijn valkuilen zijn.

Nicole legt veel uit, welke factoren een rol spelen en dat is niet alleen de voeding, maar ook hóe je eet en of je ontspannen bent.

Het was een hele fijne ‘afval’ periode, waarbij ik heerlijk gegeten heb, gezond gegeten heb en het is zeer goed vol te houden tijdens en nadien. Het is eigenlijk een andere eet-leefstijl!

Annette Steenbergen

Hallo Nicole

Ik wilde je even laten weten dat het goed gaat met me. 2x bij jou geweest en na goed onderzoek heb je me kruiden voorgeschreven voor de onverwachte parasiet in mijn darmen. Na een maand pillen daarna een maand probioticum heb ik deze week gedurfd mijn waarschijnlijke trigger (e339, een smeltzout) in te nemen (smeerkaas) en….geen problemen! Na een half jaar vervelende en vooral onvoorziene darmleegloop lijk ik nu van mijn klachten af.

Zo snel en zo doeltreffend!

Nicole, bedankt voor je hulp!

T. B. te Breda

Hoi Nicole,

Ik wilde je even laten weten dat wij heel veel aan de adviezen en het consult hebben gehad.

In juni 2019 ben ik op consult geweest voor mijn PCOS klachten en kinderwens. Na een aantal maanden de adviezen in acht te hebben genomen en de voedingssupplementen te hebben gebruikt heb ik weer een regelmatige cyclus gekregen.

In november 2019 tijdens mijn halfjaarlijkse controle in het Amphia ziekenhuis bij de gynaecoloog te horen gekregen dat mijn eierstokken en eicellen niet meer paste bij het stereotype PCOS beeld.

Wij zijn dus naar huis gestuurd met de boodschap “jullie hebben nu evenveel kans op een natuurlijke zwangerschap als elk ander gezond stel”.

Inmiddels zijn wij het eerste trimester gepasseerd van de zwangerschap en mogen wij begin oktober 2020 ons eerste kindje verwachten.N

Nogmaals bedankt!

Els Dikmans (48 jaar)

Dankbaar!

Nicole Vester is een zeer bekwame, warme en ondersteunende therapeut.
Eerder werd mij verteld ‘suiker is heel slecht voor je’ . Via spiertesten kwam dit er natuurlijk uit bij Nicole. Maar ze stuurde mij niet zo de deur uit. Ze gaf advies: ben niet meteen te streng voor jezelf.
In een bijlage stuurde ze mij een 6-tal recepten voor ontbijt, lunch en diner. Kijk, dat maakt de stap een stuk makkelijker.
Bij vragen mailde ik haar en antwoord ze doorgaans binnen een dag!
Haar tip om te zorgen voor kleur op je bord, heeft mij enorm geholpen. Als beelddenker wil het oog een vrolijk bord.

Kortom, ik ben zeer tevreden met de snelle resultaten en super vriendelijke begeleiding. Volgens mij heeft Nicole alles bestudeerd wat er op haar vakgebied te leren valt. Dat maakt haar natuurlijk heel bekwaam.

Persoonlijk vind ik haar warme, vriendelijke begeleiding nog belangrijker.

Dank je wel Nicole!

Christine

Ik ben 46 jaar en ben zoals zo veel vrouwen druk met werk, gezin en huishouden. Ik had al een tijd last van vage klachten zoals vermoeidheid en slaapproblemen.Tijdens de consulten werd al snel duidelijk wat de oorzaak van mijn klachten was. Fijn om te merken dat ik door Nicole serieus werd genomen en dat zij met een heldere uitleg en behandeling de problemen en oplossingen inzichtelijk voor mij kon maken. Ik ben erg tevreden met de snelle resultaten en vriendelijke begeleiding.

Nicole, bedankt voor je hulp!

Meer weten?

Wil je meer weten over orthomoleculaire therapie? Neem dan vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie.

Back To Top